Luchthaven Oostende-Brugge biedt spotters een beter zicht op vliegtuigen



Persbericht maandag 28 maart 2022




Spotters op Luchthaven Oostende-Brugge hebben vanaf nu beter zicht op de vliegtuigen. Op verschillende plekken in de omheining rond het vliegveld zijn speciale gaten gemaakt waar spotters hun cameralens door kunnen steken.




In totaal werden op vijf locaties rondom het luchthaventerrein in samenwerking met de spotters speciale 'spottersgaten' gecreëerd. Op die manier willen we de spotters graag tegemoet komen in de vraag naar een oplossing om betere foto’s te kunnen nemen en op die manier de spottersbeleving te verbeteren.



De spottersgaten werden telkens aangebracht op locaties waar de vliegtuigen het best te zien zijn. We hebben alle informatie ook verzameld op onze website, zodat ook spotters die niet vertrouwd zijn met onze luchthaven, de spotterslocaties snel kunnen vinden.



Foto van de week



De spotters maken steeds prachtige foto’s van de vliegtuigen op onze luchthaven. Die foto’s zijn vaak te mooi om niet te delen met het grote publiek. Om de interactie met de spotters te vergroten, zullen we daarom elke vrijdag de mooiste foto van de week delen op onze sociale mediakanalen. Ook op onze Instagrampagina zullen veel foto's van spotters te zien zijn. Spotters kunnen hun foto's steeds doorsturen via spotters@ostendairport.aero.





Foto's in hoge kwaliteit: https://we.tl/t-Cl6bTuszXT